Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
reset settings when i read matadata from files in lightroom
louisch Offline
Junior Member
**

Posts: 6
Joined: Feb 2011
Post: #1
reset settings when i read matadata from files in lightroom
I used 5D2 with RAW just work fine .

But when i use 5D3 with raw ,IT reset settings when i read matadata from files in lightroom .

OS. WIN7 64BIT
LIGHTROOM 4.2
LRTIMELAPSE 2.03 & 2.1

ps.SORRY FOR MY POOR ENGLISH :P
(This post was last modified: 11-03-2012 03:28 AM by louisch.)
11-03-2012 03:26 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
gwegner Offline
Developer of LRTimelapse
*******

Posts: 5,031
Joined: Feb 2011
Post: #2
RE: reset settings when i read matadata from files in lightroom
5D MK3 usually works fine. I assume you did something wrong. Please retry the workflow from the beginning with initiallization.

Subscribe to the new LRTimelapse-Blog!
lrtimelapse.com - advanced Time Lapse Photography made easy!
gwegner.de - Fotografie, Zeitraffer, Video, Reisen.
facebook · Google+ · twitter · vimeo

11-03-2012 03:59 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 



Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Lightroom 6 gregm 3 556 04-26-2015 04:54 PM
Last Post: gwegner
  CANNOT FIND FOLDER IN LIGHTROOM tonalkep 1 149 04-15-2015 08:57 PM
Last Post: gwegner
  Can't select keyframes filter with Lightroom Chrisllers 2 176 04-14-2015 05:04 PM
Last Post: Chrisllers
Sad Keyframes not showing in Lightroom vicki1135 1 192 04-02-2015 04:39 PM
Last Post: gwegner
  XMP change on original JPG files gmr20 2 207 03-26-2015 04:13 AM
Last Post: gmr20