• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Problem with metadata writing after Auto-transition

Offline
#1 Nipun_Hazra
Hello,
I really don't know what I am doing wrong. So I am posting a video here showing my workflow.
https://youtu.be/XQ1at133Iag
I think this has to do something with the Graduated & Radial filter. Yes I used the provided ones in LRT. Another thing, I can't bring out the log file by pressing Ctrl+L.
So if anyone knows a solution, please lemme know. I'm stuck with this problem for 2 days!
Offline
#2 gwegner
Okay, one thing is that I don't know, what those user presets that you are using are doing. They seem to be messing around with the gradients.
Please use only the provided gradients, that LRT creates in the first instance. Don't add gradients, don't remove them.
Avoid using user presets that store gradients.
Try again, start with Metadata/Initialize. Remember also to use the sync-script to bring the edits from one keyframe to the next.
http://forum.lrtimelapse.com/Thread-how-...ync-script

The error when saving Metadata at the end is strange, please send me the log file, should it happen again (info menu / show log file).
Check out my e-book Time Lapse Shooting and Processing!
Subscribe to the LRTimelapse Newsletter!

lrtimelapse.com - advanced Time Lapse Photography made easy!
gwegner.de - Fotografie, Zeitraffer, Video, Reisen.
facebook · Google+ · twitter · vimeo
Offline
#3 Nipun_Hazra
Hello Mr. Gwegner,
Thanks a lot
1. Those presets are just the editings when I edited freshly those images. That time problem arose, that's why I saved those editing as presets for later use.
2. I only used only those filters that LRT provided.
3. I cannot find the log file even though following yr instructions
(2018-11-06, 16:57)gwegner Wrote: Okay, one thing is that I don't know, what those user presets that you are using are doing. They seem to be messing around with the gradients.
Please use only the provided gradients, that LRT creates in the first instance. Don't add gradients, don't remove them.
Avoid using user presets that store gradients.
Try again, start with Metadata/Initialize. Remember also to use the sync-script to bring the edits from one keyframe to the next.
http://forum.lrtimelapse.com/Thread-how-...ync-script

The error when saving Metadata at the end is strange, please send me the log file, should it happen again (info menu / show log file).

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Offline
#4 Nipun_Hazra
Mr Wegner,
To elaborate my last reply, providing a detailed video. If u have time, please check it. https://youtu.be/GDgmRG5kKus
It's a bit lengthy as my PC is really slow. Sorry for that.
Thanks for yr help.

...also check out: