LRTimelapse Forum
LRTimelapse 5.22 video defect in 4k export (no problem with1080p video export) - Printable Version

+- LRTimelapse Forum (https://forum.lrtimelapse.com)
+-- Forum: LRTimelapse 5 (https://forum.lrtimelapse.com/Forum-lrtimelapse-5)
+--- Forum: LRT5 - General Questions (https://forum.lrtimelapse.com/Forum-lrt5-general-questions)
+--- Thread: LRTimelapse 5.22 video defect in 4k export (no problem with1080p video export) (/Thread-lrtimelapse-5-22-video-defect-in-4k-export-no-problem-with1080p-video-export)



LRTimelapse 5.22 video defect in 4k export (no problem with1080p video export) - ConwayWong - 2019-08-13

I have a consistent video defect problem with 4K video export but no problem found in 1080p export with same sequence.
There are many matrix square dots appeared on some random areas of my 4k video rendered. The output video of 1080p is "normal".
The individual jpeg file exported by Lightroom does not show any problem.
Please help. Thanks.

Problematic 4k video: https://youtu.be/V-B5toj10pU
Normal 1080p video: https://youtu.be/AFh1mDX-Uno
Photo captured: https://drive.google.com/open?id=1hveZRVGmiwn1oYd3d8DtsG2kaEKZ1r1b

Mac OS 10.14.5
LRTimelapse 5.2.2
Adobe Lightroom Classic 8.3.1
Adobe Camera Raw 11.3
Adobe DNG Converter 11.3.0.197
iMac (Retina 5k, late-2014, AMD Radeon R9 M290X 2 GB)


RE: LRTimelapse 5.22 video defect in 4k export (no problem with1080p video export) - gwegner - 2019-08-13

Please see this faq: https://forum.lrtimelapse.com/Thread-weird-artifacts-and-glitches-in-all-my-tls-since-upgrading-to-lr5?pid=39015#pid39015