LRTimelapse Forum
Problem with Canon D6 and dslrdashboard - Printable Version

+- LRTimelapse Forum (https://forum.lrtimelapse.com)
+-- Forum: Time Lapse Shooting (https://forum.lrtimelapse.com/Forum-time-lapse-shooting)
+--- Forum: LRTimelapse and qDslrDashboard Auto-Holy-Grail Ramping (https://forum.lrtimelapse.com/Forum-lrtimelapse-and-qdslrdashboard-auto-holy-grail-ramping)
+--- Thread: Problem with Canon D6 and dslrdashboard (/Thread-problem-with-canon-d6-and-dslrdashboard)



Problem with Canon D6 and dslrdashboard - schling - 2017-05-04

[size=small][font='Lucida Grande', 'Trebuchet MS', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif]Unfortunately I am getting no support on the dslrdashboard forum on this subject. Below is what I wrote a few weeks ago. Maybe I can get some help here. Thanks[/font][/size]

[size=small][font='Lucida Grande', 'Trebuchet MS', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif]I started testing dslrdasboard with my Canon D6 and ipad. Connects ok and captures download correctly.[/font][/size]
[size=small][font='Lucida Grande', 'Trebuchet MS', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif]But when I go to lrtimelapse and then test capture, I get no image, that part of the display stays dark. Camera aperture, exposure, etc are correctly displayed at the bottom. Can't figure out what's going on.[/font][/size]
[size=small][font='Lucida Grande', 'Trebuchet MS', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif]Thanks for any help![/font][/size]
[size=small][font='Lucida Grande', 'Trebuchet MS', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif]Robert[/font][/size]


RE: Problem with Canon D6 and dslrdashboard - gwegner - 2017-05-10

I'm sorry, 2 years ago when I had a 6D everything worked smoothly. I don't know if that's a bug in newer versions of qDDB or something with your config.


RE: Problem with Canon D6 and dslrdashboard - joshgray - 2017-09-15

Were you able to figure it out? The current version is working fine on my 6D mk1 on an iPad